Een oplossing voor docenten en leerlingen

Het maakt niet uit hoe groot je school of je budget is.
Google beschikt over gebruiksvriendelijke tools om leerlingen op elk moment, overal en op elk apparaat bij het onderwijs te betrekken.

Aan de slag met Google op jouw school

Programma's voor docenten en leerlingen

Sluit je aan bij anderen die hun interesses volgen
en een verschil maken in de wereld.

Programma voor gecertificeerde innovators
Programma voor gecertificeerde innovators
Een professioneel ontwikkelingsprogramma dat is bedoeld om docenten van over de hele wereld te helpen meer uit innovatieve Google-technologieën te halen.
Google RISE Awards
Google RISE Awards
Google RISE-awards zijn geldprijzen om buitenschools computeronderwijs voor leerlingen in het middelbaar en basisonderwijs wereldwijd te bevorderen en ondersteunen.
Google Science Fair
Google Science Fair
De Google Science Fair is een internationale wedstrijd voor leerlingen van 13 tot 18 jaar. Ze kunnen online hun project indienen en maken kans op geweldige prijzen.
Computer Science for High School (CS4HS)
Computer Science for High School (CS4HS)
CS4HS is een jaarlijks terugkerend programma met geldprijzen om het computeronderwijs wereldwijd te bevorderen. Het doel is docenten de nodige vaardigheden en middelen te bieden om op een leuke en relevante manier computeronderwijs te geven en te laten zien hoe met computers problemen kunnen worden opgelost.
CS First
CS First
Een Google-programma voor buitenschools onderwijs ter bevordering van computeronderwijs op basis- en middelbare scholen.
Google Code-in (GCI)
Google Code-in (GCI)
Pre-university students ages 13 to 17 are invited to take part in Google Code-in, our global, online contest introducing teenagers to the world of open source.
Code Jam
Code Jam
Internationale programmeerwedstrijd waarin professionele en studentprogrammeurs in verschillende ronden steeds complexere algoritmische problemen oplossen.
Google Summer of Code (GSoC)
Google Summer of Code (GSoC)
Google Summer of Code is a global program that offers stipends to university students for developing open source software over their summer break.
BOLD Immersion
BOLD Immersion
Een buitengewone kans voor studenten om meer te weten te komen over de zakelijke kant van de technologische industrie, om informatie te krijgen over carrièremogelijkheden en waardevolle netwerken op te bouwen.
Studentenbeurzen
Studentenbeurzen
Google-beurzen zijn bedoeld om studenten te inspireren en te helpen toekomstige kopstukken op het gebied van informatica en technologie te worden door de barrières weg te nemen waardoor ze anders niet in deze vakgebieden zouden kunnen studeren.
Google-vacatures en -stages voor leerlingen en studenten
Google-vacatures en -stages voor leerlingen en studenten
We veranderen de manier waarop miljarden gebruikers toegang hebben tot informatie, zaken doen en met elkaar in contact komen. Kom kijken hoe we dat doen en werk mee aan coole dingen die echt belangrijk zijn.
Google.org
Google.org
Google.org investeert jaarlijks miljoenen dollars in organisaties die computerwetenschappen breder toegankelijk maken, zoals Girls Who Code, Code2040 en Code.org.
Computational Thinking
Computational Thinking
Computational thinking (CT) omvat een reeks vaardigheden en technieken op het gebied van probleemoplossing die software-engineers gebruiken om programma's te schrijven die de computerapplicaties ondersteunen die we tegenwoordig gebruiken, zoals zoeken, e-mail en kaarten.
Hash Code
Hash Code
Hash Code is een programmeerwedstrijd in teamverband die wordt georganiseerd door Google. Je kiest je team en programmeertaal en wij kiezen een echt technisch probleem om op te lossen. Ben je klaar voor de uitdaging?
AdCamp
AdCamp
Een driedaags zomerprogramma voor universiteitsstudenten die geïnteresseerd zijn in een carrière in advertentiesales of marketing.

Google for Education 101
(in 101 seconden)