Course Kit

Maak kennis met Course Kit

Course Kit is een nieuw pakket met tools waarmee docenten gemakkelijk lesopdrachten kunnen maken en verzamelen en hierop feedback kunnen geven.

Hoe het werkt

Via de Learning Tools Interoperability-standaard maken we de samenwerkingsmogelijkheden van Google Documenten en Drive beschikbaar voor leerbeheersystemen. De toolkit bevat een tool voor opdrachten waarmee docenten via Google Documenten opdrachten kunnen maken en beoordelen in hun LBS, evenals een tool voor het insluiten van bestanden waarmee Google Drive-bestanden kunnen worden ingesloten.

Video bekijken

Geef leerlingen uitgebreidere feedback

Als docenten minder tijd nodig hebben om opdrachten te beoordelen, kunnen ze meer tijd besteden aan het geven van feedback aan leerlingen. Deze toolkit biedt nieuwe functies die zijn ingebouwd in de functionaliteit van Documenten en waarmee uitgebreidere, persoonlijkere en efficiëntere feedback kan worden gegeven, waaronder een opmerkingenoverzicht.

Stroomlijn G Suite-workflows

Met Course Kit kunnen docenten gemakkelijk nieuwe opdrachten maken, voltooid werk van leerlingen ontvangen en dit beoordelen binnen hun bestaande LBS. Docenten kunnen ook lesmateriaal uit Google Drive insluiten op LBS-pagina's, zodat bestanden eenvoudig kunnen worden gedeeld.

Gebruik de kracht van Google Documenten

Google Documenten, Spreadsheets en Presentaties zijn krachtige tools voor zowel docenten als leerlingen. Ze bevatten handige functies om gedetailleerde feedback te geven tijdens de beoordeling. Met dit pakket productiviteitstools kunnen leerlingen en docenten eenvoudig en veilig samenwerken en communiceren op verschillende apparaten.

Ontvang Course Kit voor je instelling

We hebben een bètaprogramma voor Course Kit gelanceerd. Vul het onderstaande formulier in om Course Kit aan te vragen voor je instelling.

* Verplichte velden

Geef je voornaam op.
Geef je achternaam op.
Voer een geldig e-mailadres in.
Geef je telefoonnummer op. Dit is geen geldig telefoonnummer.
Geef de naam van je organisatie op.
Geef je website op, bijvoorbeeld www.example.com.
Selecteer je land.
Selecteer je staat.
Geef een functie op.

In welk type onderwijs werk je? *

Selecteer een opleidingsfase.

Gebruikt je school momenteel G Suite for Education? *

Selecteer Ja of Nee.

Ben je bereid je aan te melden voor G Suite for Education om dit aanbod te gebruiken? *

Selecteer Ja of Nee.

Welk leerbeheersysteem (LBS) gebruik je momenteel?

Selecteer Ja of Nee.
Geef je LBS op.
Geef je versie op.

Communicatievoorkeuren*

Wil je af en toe e-mails ontvangen met nieuws, productupdates en speciale aanbiedingen van Google for Education?

Selecteer Ja of Nee.

Wil je deelnemen aan Google-productpilots?

Selecteer Ja of Nee.

Met het verzenden van dit formulier stem ik ermee in dat ik door Google en/of partners van Google for Education kan worden benaderd over nieuws, productupdates en andere informatie over Google for Education.

Hartelijk dank voor je aanmelding.

Laat ons weten waarin je geïnteresseerd bent.