Carroll School gebruikt Google for Education om leerlingen met leerproblemen te helpen

Uitdaging

Margaret Kuzmicz, afdelingsleider technologie op Carroll School, wilde technologie gebruiken die leerlingen zou stimuleren om te leren, in plaats van ontmoedigen. Helaas waren de Windows-apparaten die de school gebruikte onhandig, langzaam en moeilijk in gebruik. Ze hadden ook vaak technische problemen, waardoor het IT-team veel tijd kwijt was aan onderhoud. “Het was erg lastig om die Windows-omgeving te beheren. Ik moest zelfs uitzendkrachten inhuren om de apparaten elk jaar klaar te krijgen voor de start van het schooljaar”, zegt Kuzmicz. Aangezien veel leerlingen met taalgebaseerde beperkingen problemen hebben met lezen en schrijven, wilde Carroll School ze intuïtieve technologie bieden waarmee de leerlingen het beste uit zichzelf konden halen. De school realiseerde zich dat apparaten met touchscreens veel eenvoudiger waren in het gebruik, vooral voor de jongste leerlingen.

"Met G Suite staan studenten continu en vaak live in contact met hun docent en medestudenten. Dit contact zorgt ervoor dat ze productiever kunnen werken, omdat ze obstakels het hoofd kunnen bieden die ze vanwege het gebrek aan ondersteuning voorheen niet konden overwinnen."

Margaret Kuzmicz, Carroll School, Directeur Technologie

Oplossing

In 2014 begon Kuzmicz in samenwerking met verschillende afdelingen van de school, waaronder de administratie en het team voor cognitieve interventie en onderzoek, haar speurtocht naar een oplossing die het beste aansloot op de speciale behoeften van de leerlingen op Carroll School. “We kozen voor G Suite for Education, Chromebooks met touchscreens en Google Classroom omdat onze leerlingen hiermee krijgen wat ze nodig hebben en verdienen”, zegt Kuzmicz. Alle leerlingen gebruiken nu een Chromebook met een touchscreen in de klas voor het dagelijkse werk en voor toetsen. Chromebooks zijn nu zo populair dat de docenten van Carroll School dit jaar 40 eigen Chromebooks krijgen. Het plan is dat uiteindelijk alle 100 docenten Chromebooks in de klas gaan gebruiken.

Organisatieprofiel

Carroll School ligt in Lincoln and Waltham, Massachusetts. De school is in 1967 opgericht door een groep neurologen die wilden zorgen dat kinderen met taalgebaseerde beperkingen, zoals dyslexie, het beste uit zichzelf konden halen in hun leeromgeving. Vandaag de dag heeft Carroll School meer dan 400 leerlingen, 100 docenten en 50 andere medewerkers. Hun doel is leerlingen zelfvertrouwen te geven en te zorgen dat ze een leven lang blijven leren.

Gebruikte producten

Downloaden

Hartelijk dank voor je aanmelding.

Laat ons weten waarin je geïnteresseerd bent.