Tools voor scholen van elke omvang en voor elk budget

Technologie verruimt de mogelijkheden op school en biedt innovatieve oplossingen voor de grootste leerobstakels. Met onze reeks apparaten, apps en bronnen kun je de kracht van technologie eenvoudig inzetten in de klas.

A dell Chromebook

Stimuleer het leerproces met Chromebooks

Chromebooks zijn perfect voor deelbare klassensets of programma's waarbij elke leerling een eigen apparaat heeft. Ze zijn veelzijdig en dynamische content en G Suite zijn ingebouwd. Bovendien zijn ze eenvoudig te gebruiken en te beheren.

Maak kennis met de Chromebooks

Leer leerlingen beter samenwerken met G Suite for Education

Leer leerlingen beter samenwerken met G Suite for Education

70 miljoen docenten en leerlingen gebruiken G Suite for Education: een pakket gratis, veilige productiviteitstools. Met populaire tools als Gmail en Google Documenten wordt samenwerking op school nog eenvoudiger.

Leer G Suite kennen

Bespaar tijd en blijf geordend met Google Classroom

Bespaar tijd en blijf geordend met Google Classroom

Google Classroom is je commandocentrum. Maak lesgroepen, geef opdrachten op, verzend feedback, allemaal op één plek. Rechtstreeks, papierloos en eenvoudig.

Meer informatie over Google Classroom

Betrek leerlingen meer bij de les met digitale tools

Betrek leerlingen meer bij de les met digitale tools

Met digitale tools kunnen docenten leerlingen leren verantwoordelijke digitale burgers, ontdekkingsreizigers en ambitieuze makers te zijn. Schaf met korting pakketten populaire tools aan die veel worden gebruikt in de klas, zoals tools voor het maken van video's en podcasts of coderingstools. Of gebruik gratis apps, zoals Google Earth, WeVideo en Google Zoeken.

Bekijk de digitale tools

Impactverhalen

Hoe meet je de impact van technologie in de klas? Bekijk de resultaten van een onderzoek van zestien maanden door de Evergreen Education Group waarin succesverhalen over Google for Education-tools van docenten, leerlingen en beheerders beschreven staan.

Bekijk alle verhalen

Bronnen voor informatica

We bieden tools en producten waarmee leerlingen kunnen leren met technologie.

Ons werk op het gebied van informatica bekijken

Hartelijk dank voor je aanmelding.

Laat ons weten waarin je geïnteresseerd bent.