Naar content

Op de hoogte blijven en het maximale halen uit Google Workspace

Naarmate meer mensen in je instelling Google Workspace gaan gebruiken, doen zich nieuwe kansen voor op het gebied van samenwerking, innovatie en productiviteit. Help docenten en administratief personeel Google Workspace beter leren kennen, in contact te komen met een grotere community en up-to-date te blijven met de nieuwste productverbeteringen.

Docenten en Google Workspace-beheerders de tools geven die ze nodig hebben

Zorg dat docenten en administratief personeel de trainingen krijgen die ze nodig hebben. Programma's voor professionele ontwikkeling en training zijn face-to-face en online beschikbaar. Ze kunnen worden geleid door een expert of zelfstandig worden uitgevoerd. Zo kan iedereen het maximale halen uit Google Workspace.

An administrator sitting next to an educator providing Google Workspace guidance on her computer

Meer gedaan krijgen met Google Workspace for Education

Nadat je Google Workspace hebt uitgerold, kun je eenvoudig meer opties activeren, nieuwe gebruikers toevoegen en tools en services upgraden. Neem contact op met een Google Workspace-specialist als je wilt weten wat voor mogelijkheden er zijn en deze aan te schaffen.

An illustration of a Chromebook displaying Google Docs next to a smartphone with Gmail opened

Docenten en leerlingen met elkaar in contact brengen met Course Kit

Help mensen het maximale te halen uit technologie met Course Kit. Deze reeks gratis tools integreert Google Workspace in bestaande leerbeheersystemen en biedt zo meer mogelijkheden voor klassenmanagement, communicatie en samenwerking.

Aan de slag met meer tools en services

Hoewel Google Workspace-tools op zichzelf al krachtig zijn, werken ze samen nog beter. Zorg voor meer integratie, efficiëntie en productiviteit door nog meer services te activeren.

Iedereen op school en daarbuiten met elkaar in contact brengen

Van individuele nieuwe collega's tot hele afdelingen, gebruikersaccounts toevoegen in Google Workspace is heel eenvoudig. Zorg dat in de hele instelling de neuzen dezelfde kant op staan en iedereen hetzelfde platform gebruikt.

Extra functionaliteit toevoegen

Voor geavanceerde beveiligingsfuncties en premium samenwerkingsprogramma's kun je upgraden naar Google Workspace for Education Standard, de Teaching and Learning Upgrade of Google Workspace for Education Plus.

A pair of students are locked in a discussion about Google tools. One holds his hand up to drive home his point.

Aan de slag en blijven leren

Kom in contact met de wereldwijde community van Google Workspace-gebruikers, -beheerders en -experts voor inspiratie, ondersteuning en Google Workspace-nieuws en -evenementen.

Wat is er nieuw in Google Workspace

Bekijk demovideo's en abonneer je op de blog om de nieuwste updates voor Google Workspace-beheerders te krijgen.

Google Workspace-informatiecentrum

Bekijk trainingshandleidingen, antwoorden op veelgestelde vragen en andere nuttige Google Workspace-bronnen, zoals de Transformatiegalerij, waar je ideeën vindt om het maximale te halen uit Google Workspace.

Google Workspace-beheerderscommunity

Deel en krijg praktische en technische tips. Krijg exclusieve toegang tot de vertrouwelijke toekomstplannen voor Google Workspace for Education-producten.

Education OnAir-webinars

Neem deel aan webinars en digitale evenementen om meer te leren over nieuwe tools en ideeën van Google for Education-experts, -partners en -gebruikers.

Blijven ontdekken