Zoek een Google Educator Group bij jou in de buurt

Via Google Educators Groups (GEG's) kunnen lokale docenten persoonlijk en online met elkaar in contact komen om te leren, te delen en elkaar te inspireren.

Docenten in een Google Educator Group in India luisteren aandachtig naar een seminar.

Wat zijn Google Educator Groups?

GEG's brengen gemotiveerde docenten met elkaar in contact om te praten over de voordelen van technologie voor scholen, leslokalen en community's over de hele wereld, zowel online als tijdens lokaal georganiseerde evenementen offline. Deze groepen bieden een forum aan docenten om samen te werken, te delen en elkaar te steunen.

Iedereen kan lid worden

Het maakt niet uit of je nu schoolhoofd, coördinator, professor of leerling bent, of iemand anders die geïnteresseerd is in de manier waarop Google-producten mensen kunnen helpen beter te leren.

Georganiseerd door docenten en mensen zoals jij

Elke groep staat onder leiding van een lokale vrijwilliger, de GEG-leider, en is volledig onafhankelijk van het bedrijf Google.

Woon evenementen gratis bij, zowel online als offline

Volg een groep op Google+ voor updates en ontmoet leden in persoon bij een aanstaand GEC-evenement bij jou in de buurt. Alle GEC-evenementen zijn gratis.

"Ik ben lid geworden van een GEG om in contact te komen met een netwerk van tienduizenden andere gecertificeerde docenten van over de hele wereld. Ik kan een bericht sturen naar een van mijn groepen waarin ik uitleg dat ik een manier zoek om mijn leerlingen te laten zien waar belangrijke gebeurtenissen in de geschiedenis hebben plaatsgevonden met behulp van Google Earth, waarna andere docenten vertellen hoe zij dit in hun leslokaal doen."

Donnie Piercey, Docent Maatschappijleer en specialist op het gebied van technologische integratie, Eminence Independent School
Een statische wereldkaart laat op hoog niveau het aantal Google Educator Groups zien over de hele wereld.

Lid worden van een groep bij jou in de buurt

Verken Google Educator Groups om in contact te komen met docenten bij jou in de buurt die Google-oplossingen gebruiken om leren op school, in de klas en in de lokale gemeenschap te stimuleren.

Nieuws en verhalen over Google Educator Groups

Donnie Piercey, onderwijzer op de basisschool en Google-gecertificeerd docent, gebruikt technologie om de manier van leren van zijn leerlingen te transformeren (Foto: James Allen, Eminence Schools)

Leer ze waarom, niet hoe: wat ik heb geleerd van de certificeringstraining van Google

Donnie Piercey, docent Maatschappijleer en specialist op het gebied van technologie-integratie, vertelt over de positieve effecten nadat hij Google-gecertificeerd docent is geworden en hoe dat heeft geholpen de prestaties en creativiteit in zijn leslokaal te stimuleren met behulp van technologie.

Aan de slag

Aan de slag met een Google Educator Group

Werk samen, deel en krijg steun van andere docenten via lokale evenementen en workshops bij jou in de buurt.