Partner worden

Onze partners zijn onmisbaar voor Google for Education. Ontdek hoe je scholen de oplossingen van Google for Education biedt en je bedrijf kunt laten groeien. Alle Google for Education-partners zouden zich moeten aanmelden voor deelname aan het Google Cloud Partner Advantage-programma.

Een leerling laat op een laptop schoolwerk zien aan een aandachtige docent. Ze bevinden zich in een ruimte met andere leerlingen die hun werk aan docenten laten zien.

Verkoop producten

Klanten de tools bieden die ze nodig hebben

Meld je aan voor het Google Cloud Partner Advantage-programma en selecteer Verkopen als je betrokkenheidsmodel om producten als Chromebooks, Chrome Education Upgrade en Google Workspace for Education te distribueren, verkopen of implementeren.

Je kunt je bedrijf in Partner Advantage ook onderscheiden met een onderwijsexpertise en/of onderwijsspecialisatie.

Bied services

Deel kennis met klanten

Meld je aan voor het Google Cloud Partner Advantage-programma en selecteer Service als je betrokkenheidsmodel om services op het gebied van professionele ontwikkeling, training en consultancy te bieden met betrekking tot Chrome for Education of Google Workspace for Education.

Je kunt je bedrijf in Partner Advantage ook onderscheiden met een onderwijsexpertise en/of onderwijsspecialisatie.

Een glimlachende man loopt langs een rij tafels waaraan docenten werken op laptops.
Een docent geeft 2 leerlingen een demonstratie op een laptop.

Oplossingen ontwerpen

Optimaliseer met en bouw voort op onze tools

We hebben miljoenen gebruikers die Google Workspace for Education, Chromebooks en Google Classroom gebruiken. Het initiatief voor geïntegreerde oplossingen van Google for Education versterkt ons partner-ecosysteem en stimuleert onderwijstechnologiebedrijven om producten en services te ontwikkelen die werken met onze tools en apparaten voor docenten.

Lees meer informatie over de voordelen van samen met ons oplossingen ontwikkelen en wat de vereisten zijn om je aan te melden.

Ontdek hoe partners docenten meer mogelijkheden bieden

Aan de slag

Google for Education-partner worden

Neem deel aan ons programma en bied docenten meer mogelijkheden om leerlingen te inspireren om samen te ontdekken en leren.

Partner Advantage-portal

Bestaande partners kunnen alles vinden wat ze nodig hebben, bijvoorbeeld informatie over vereisten en voordelen, marketingrichtlijnen, verkoopitems, training- en demomateriaal.