Leer het volledige potentieel van Google-tools benutten

Een partner geeft een presentatie over de impact van Google for Education over de hele wereld.

Train met een expert

Vind een individuele trainer of gecertificeerde partner voor professionele ontwikkeling in je regio voor persoonlijke of virtuele training en support.

Zoek een trainer
Op twee tablets zijn de interface van het Docentencentrum en de hoeveelheid beschikbare content te zien waarmee gebruikers aan de slag kunnen met Google-tools.

Laat je certificeren en bewijs wat je kunt

Voeg je bij de groep Google-gecertificeerde docenten van over de hele wereld. Verdien erkenning voor je technologische vaardigheden, word een trainer voor je collega's of gebruik je kennis om creatieve oplossingen te ontwerpen voor klaslokalen over de hele wereld.

Bezoek het Docentencentrum om de Google-certificeringen voor docenten, trainers en innovators te bekijken.

Training en certificering voor G Suite-beheerders

Leer de basisprincipes

De cursus G Suite Administrator Fundamentals biedt nieuwe beheerders support met zelfbegeleiding via producttraining, praktijkoefeningen en kennistoetsen.

Training starten

Aan de slag

Train bij jou op locatie

Vind een individuele trainer of gecertificeerde partner voor professionele ontwikkeling in je regio voor persoonlijke training en support.

Overleg met een expert

Ontvang persoonlijke support van een Google for Education-specialist om een plan voor implementatie en ingebruikname te maken voor je onderwijsinstelling.

Hartelijk dank voor je aanmelding.

Laat ons weten waarin je geïnteresseerd bent.