Nieuwe mogelijkheden bieden in het hoger onderwijs

Instellingen voor hoger onderwijs zijn levendige, complexe ecosystemen van leren en ontdekken, met diverse studierichtingen op verschillende locaties. Bekijk hoe Google for Education je helpt deze complexe omgeving onder controle te houden en te zorgen dat iedereen kan samenwerken en productief kan zijn.

Onderzoek en infrastructuur in het hoger onderwijs stimuleren

Google-oplossingen bieden een krachtige infrastructuur waarmee moderne instellingen voor hoger onderwijs kunnen bereiken wat ze willen. Onderzoekers kunnen analyses nu in minuten doen, in plaats van dagen, en kunnen bovendien naadloos samenwerken met andere afdelingen en datasets. Leerlingen en docenten kunnen eenvoudig en veilig samenwerken, ook met mensen in andere studierichtingen en op andere instellingen. Bovendien kan het administratief personeel efficiënter en effectiever werken.

Nieuwe manieren om samen te werken en te innoveren

Van slimmere e-mail en videoconferencecalls van hoge kwaliteit tot real-time feedback op werk van leerlingen, de productiviteitsoplossingen van Google for Education passen naadloos bij de andere tools en systemen die in het hoger onderwijs worden gebruikt en helpen leerlingen en docenten efficiënter en productiever te werken. Met virtual reality-technologie kunnen docenten en leerlingen samen interessante ervaringen ontwikkelen om nog dieper in te gaan op de lesstof.

Veilige technologie met tools voor eenvoudig IT-beheer

IT-beheerders kunnen custom beleid met slechts enkele muisklikken instellen en beheren op alle school- en leerlingapparaten. De krachtige beheer- en technische functies van Google zorgen dat apps systeembreed kunnen worden gecontroleerd en beheerd. Zo zijn IT-medewerkers minder tijd kwijt aan handmatige technische support en kunnen ze meer tijd besteden aan wat de instelling nodig heeft.

Bekijk Google for Education-producten voor het hoger onderwijs

Meer informatie over G Suite for Education, bronnen voor docenten en welke krachtige oplossingen Google Cloud Platform te bieden heeft.

 • G Suite logo.

  G Suite for Education

  Een reeks communicatie- en samenwerkingstools om overal, altijd en op elk apparaat te kunnen leren. Bekijk de gratis en zakelijke versies.

 • Coursekit logo.

  Course Kit

  Een reeks tools als aanvulling op je LBS waarmee docenten leerlingenwerk kunnen innemen, beoordelen en nakijken met de kracht van G Suite.

 • Google Cloud Platform.

  Google Cloud Platform

  Een reeks cloudoplossingen voor opslag, computing, big data en machine learning waardoor IT krachtiger wordt en onderzoekers, docenten en leerlingen kunnen werken aan de toekomst.

Beter hoger onderwijs over de hele wereld

Lees hoe schoolbesturen en docenten Google for Education gebruiken om leerlingen meer te laten leren, op verschillende manieren en op diverse locaties.

Alle casestudy's weergeven

Help je team aan de slag te gaan

Wil je op je school met Google-tools aan de slag? Wij helpen je erbij. Of je nu docent bent of beheerder, er zijn programma's, trainingen en ondersteuningsmogelijkheden voor jou. Bekijk onze gratis bronnen of neem contact op met onze partners.

Docentencentrum

Browse in een verzameling gratis online trainingsbronnen waarmee docenten kunnen leren hoe ze Google-technologie efficiënt kunnen gebruiken in de klas.

Volg trainingen
Installatiehandleidingen

Hier vind je de bronnen die je IT-team nodig heeft om Google-oplossingen op je school te implementeren en er ondersteuning voor te geven.

Bekijk installatiehandleidingen
Productsupport

Krijg antwoorden op je vragen en bekijk toegangshandleidingen, tutorials, gebruikersforums en support voor Google for Education-producten.

Krijg productsupport
One student looks like they are explaining something on a sheet of a paper to another student.

Krijg gratis krediet voor Google Cloud om onderzoek en onderwijs te stimuleren

Google biedt krediet aan docenten in het hoger onderwijs om tools en apps in Google Cloud Platform (GCP) te leren kennen. Ook bieden we onderzoekskrediet om onderzoekers in het hoger onderwijs toegang te geven tot de computing- en machine learning-mogelijkheden van GCP.

Meld je aan voor krediet

Aan de slag

Met een specialist praten

Neem contact op met een Google for Education-specialist voor persoonlijke hulp bij het kiezen van de juiste producten voor jouw instelling.

Hartelijk dank voor je aanmelding.

Laat ons weten waarin je geïnteresseerd bent.