We helpen docenten in het basis- en middelbaar onderwijs een grotere impact te maken

School heeft een grote invloed op de toekomst van een kind. Met de deelbare apparaten en samenwerkingstools van Google for Education kunnen docenten hun leerlingen op de toekomst voorbereiden door ze de juiste vaardigheden aan te leren op nieuwe, interessantere manieren.

Tools voor samenwerking, communicatie en creativiteit

Google for Education biedt docenten de mogelijkheid de leerervaring van hun leerlingen meer te personaliseren in minder tijd. Leerlingen leren problemen op te lossen en krijgen andere vaardigheden die ze in de toekomst nodig zullen hebben in hun carrière. Ook bevat Google for Education toegankelijkheidsfuncties waarmee elke leerling het beste uit zichzelf kan halen.

Eenvoudig IT-beheer voor grote en kleine organisaties

Google for Education-producten zijn eenvoudig te implementeren, gebruiken en beheren. Met slechts enkele muisklikken kunnen IT-beheerders nieuwe apparaten instellen en beleid beheren voor alle apparaten op de hele school. Geautomatiseerd, cloudgebaseerd beheer zorgt dat processen op alle apparaten hetzelfde werken en dat gebruikers altijd up-to-date zijn.

Niet duur, met ingebouwde beveiliging

G Suite en Classroom zijn gratis voor scholen. Met deelbare Chromebooks breid je de mogelijkheden van de technologie eenvoudig en goedkoop uit voor nog meer leerlingen. Met 24 uur per dag, 7 dagen per week support en meerlaagse beveiliging blijven leerlingen en gegevens veilig.

"Door G Suite for Education te combineren met Chromebooks kregen we echt een naadloos, efficiënt, effectief en innovatief leersysteem waarin onze gepersonaliseerde leeromgeving wordt ondersteund. We hadden dat niet zo kunnen doen zonder Chromebooks en G Suite for Education."

David Gundlach, Deputy Superintendent, Oshkosh Area School District

Lees hoe basis- en middelbare scholen hun leerlingen vooruit helpen met Google

Alle casestudy's weergeven

Help je team aan de slag te gaan

Wil je op je school met Google-tools aan de slag? Wij helpen je erbij. Of je nu docent bent of beheerder, er zijn programma's, trainingen en ondersteuningsmogelijkheden om je te helpen het maximale te halen uit Google for Education.

Docentencentrum

Browse in een verzameling gratis online trainingsbronnen waarmee docenten kunnen leren hoe ze Google-technologie efficiënt kunnen gebruiken in de klas.

Volg trainingen
Installatiehandleidingen

Hier vind je de bronnen die je IT-team nodig heeft om G Suite en Chromebooks op je school te implementeren en er ondersteuning voor te geven.

Bekijk installatiehandleidingen
Productsupport

Krijg antwoorden op je vragen en bekijk toegangshandleidingen, tutorials, gebruikersforums en support voor Google for Education-producten.

Krijg productsupport

Aan de slag

Met een specialist praten

Kom in contact met een Google for Education-specialist die je kan helpen de juiste producten te kiezen voor jouw school.

Hartelijk dank voor je aanmelding.

Laat ons weten waarin je geïnteresseerd bent.