University of Michigan laat negentien scholen samenwerken met G Suite for Education

Uitdaging

De scholen en hogescholen van Michigan werkten als autonome academische eenheden met meerdere verschillende technologiesystemen, die niet alleen deels overbodig waren, maar ook nog eens niet op elkaar aansloten. Het IT-team van Michigan zag een mogelijkheid om de technologieservices te stroomlijnen en een oplossing met e-mail, agenda's en documenten te introduceren voor een betere samenwerking.

"Toen G Suite for Education werd geïntroduceerd, was de opluchting groot. Het was voorheen erg moeilijk voor studenten en docenten om hun informatie op één lijn te houden. Ik ben naast G Suite nog geen enkele toolset tegengekomen die zo veel functies biedt."

Jeff Ringenberg, medewerker op de faculteit Elektrotechniek en Computerwetenschappen

Oplossing

Toen Michigan begon met de zoektocht naar een andere oplossing, realiseerde het IT-team zich dat 40 tot 50% van de e-mails die naar het Michigan-domein werden gestuurd, werd doorgestuurd naar Gmail. Naar aanleiding van feedback van een groot aantal docenten, studenten en medewerkers besloot Michigan in de herfst van 2011 over te stappen naar G Suite for Education op alle scholen (met uitzondering van de medische campus) voor e-mail, agenda's en documenten.

Hartelijk dank voor je aanmelding.

Laat ons weten waarin je geïnteresseerd bent.